A Scramblerben már megismert 1000ccm-es motor mostmár a Sportsman XP-ben is elérhető. A Sportsman XP igazán multifunkciós quadunk: egyaránt használható kemény munkára, kényelmes túrázásra, de akár adrenalindús versenyzésre is.
AZ RZR XP 1000 új 107 lóerős motorral rendelkezik, ami jelenleg a legerősebb sorozatban gyártott Side-By-Side gép. Hatalmas, 29"-os átmérőjű kerekei, Walker Evans 2" és 2.5"-os gázos, külső tartályos állítható gátló mind a maximum teljesítményre vannak kihegyezve.
A megújult Scrambler mostmár 1000ccm-es, 89 Le-s motorral is elérhető. A világ számos pontján már bizonyított és maga mögé utasította a konkurens márkák nagy köbcentis gépeit.
Kimondottan vadászati és erdészeti célokra is kínálunk Sportsman és Ranger modelleket. Többek között speciális Camo (terepmintás) fényezésük, a gyári puska tok, a csörlő és rengeteg kiegészítő segíti és teszi kényelmesebbé a vadászatot.
A Polaris ismét új kategóriát teremtett a Sportsman Ace megalkotásával. Most új, 570ccm-es motorjával alacsony fogyasztás mellett nyújtja a teljes szabadságot azoknak is, akik tartozkodnak a klasszikus quadozástól.
Az új RZR XP 1000 nem csak sivatagi és földutas száguldozásra való, hanem a sarazás szerelmesei között is közkedvelt. A Polarisnál is tudják ezt, ezért direkt egy emelt hasmagasságú, speciális levegő ellátású, erősített hajtásláncú és gyárilag csörlővel szerelt modelt alkottak nekik.
A nagy népszerűségnek örvendő RZR S ezentúl a jóval erősebb és agilisabb 900-as, 77Le-s motorral kapható, ezzel jó alternatívát nyújt a sportos SideBySide gépek olcsóbb kategóriájában.
A Polaris évtizedek óta törekszik arra, hogy gépei minden terep, munka és túra körülmény között megállják helyüket a világban és felhasználóik megtalálják a számításaikat gépeikben!

A Polaris 1985 óta egyik meghatározó szereplője a quad világnak. Hasonló műszaki alapokon, de teljesen más koncepció a Side-by-Side, "egymás mellett ülős" jármű, amelyből, a piacon egyedülállóan a Polaris két teljesen elkülönülő modelcsaláddal, a Ranger munkakocsival, és az RZR sport/verseny géppel képviselteti magát. 
Ranger a Munkatárs
Sportsman 850 XP EPS akár Hobby akár Munka?!
RZR 800 Társ a Túrákon
Sportsman 500 Túratárs
Ranger Crew 500 A Csapatszállító
Ranger 400 A gazdaságos megoldás

Polaris alkatrész katalógus

Használt járműveink a
-n

Partnerprogram regisztráció
tovább
QuadCentrum